vRAGEN OF consult   NIEUWSBRIEF    BLOGS     DE DROOM       
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS    GRATIS E-BOEK    DEELNEMERS    AGENDA    CONTACT    


In 2016 is het natuurlijke mamacafé in Harderwijk gestart bij ziezo kidscorner in Harderwijk. Na 1,5 is de groep gestopt met bijeenkomsten maar op facebook is deze groep nog steeds aanwezig. Wij zijn op dit moment bezig een online mamacafé te starten met gastsprekers uit Harderwijk e.o.!

Doe je mee?
Het mamacafé is voor iedereen toegankelijk. De onderwerpen zijn laagdrempelig en je kunt van tevoren kiezen met welk onderwerp je mee wil doen. Je kunt ook altijd achteraf nog online luisteren op het moment dat het jou uitkomt.

Ons doel is inspiratie te geven aan ouders die iets willen leren over opvoeding, gezondheid, gezin en onderwijs en daarbij eens willen luisteren naar mensen die opvoeding soms op een andere manier bekijken. Wij hebben geen leefregels en begrijpen dat iedere kind en ouder verschillend is. Wij begrijpen dat opvoeden kwetsbaar maakt en daardoor kan soms informatie, opvoeddeskundigheid of tips je het gevoel geven dat je het als ouder niet goed genoeg doet. Het zal je helpen als je de informatie gebruikt als inspiratie. Neem tot je wat je interessant vindt en wat je niet interessant vindt daar dat laat je los.

Ieder mens wil meer weten, meer leren en groeien. Wij zijn in staat antwoorden te vinden die betekenis zullen geven, oplossingen te zoeken en vragen te stellen. Dit is onze ware natuur en onderscheid ons van alle andere levensvormen op aarde.


Wat bespreken wij?
Eigenlijk kun je met al je vragen terecht. Wij organiseren thema's waar je je bij aan kunt sluiten. Op dit moment werken we er aan deze bijeenkomsten online te organiseren. Om mee te kunnen doen is het belangrijk aangesloten te zijn bij de facebook community of de facebook van het natuurlijke oudernetwerk. Je kunt je ook inschrijven voor een nieuwsbrief dan wordt je op de hoogte gehouden van de activiteiten.

Naar de onderwerpen en overzicht


Doe je mee?

Naar de facebookgroep
   
Inschrijven via e-mail
Op de hoogte blijven via instagram
Op de hoogte blijven via de facebookpagina

           
           
            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk