vRAGEN OF consult   NIEUWSBRIEF    BLOGS     DE DROOM       
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS    GRATIS E-BOEK    DEELNEMERS    AGENDA    CONTACT    


In 2016 is het natuurlijke mamacafé in Harderwijk gestart bij ziezo kidscorner in Harderwijk. Na 1,5 is de groep gestopt met bijeenkomsten maar op facebook is deze groep nog steeds aanwezig. Wij zijn op dit moment bezig een online mamacafé te starten met gastsprekers uit Harderwijk e.o. en daarvoor zoeken we mensen die mee willen doen.

Doe je mee?
Het online mamacafé is voor iedereen toegankelijk. Er is gekozen informatie en inspiratie online beschikbaar te maken. Omdat ouders niet naar ons kunnen komen, komen wij naar de ouders. Ouders kunnen deelnemen en vragen stellen. Het is ook mogelijk deze vragen via facebook te stellen of in een gesloten groep mocht je meer privé willen. Je mag ook vragen inzenden.

De onderwerpen zijn laagdrempelig en je kunt van tevoren kiezen met welk onderwerp je mee wil doen. Je kunt ook altijd achteraf nog online luisteren op het moment dat het jou uitkomt.

Ons doel is inspiratie te geven aan ouders die iets willen leren over opvoeding, gezondheid, gezin en onderwijs en eens willen ervaren hoe je dit op een holistische manier kunt toepassen.

Ieder mens wil meer weten, meer leren en groeien. Wij zijn in staat antwoorden te vinden die betekenis zullen geven, oplossingen te zoeken en vragen te stellen. Dit is onze ware natuur en onderscheid ons van alle andere levensvormen op aarde.

Wil je iets meer weten over wat holistisch opvoeden is? Klik dan hier.


Wat bespreken wij?
Eigenlijk kun je met al je vragen terecht. Wij organiseren thema's waar je je bij aan kunt sluiten. Op dit moment werken we er aan deze bijeenkomsten online te organiseren. Om mee te kunnen doen is het belangrijk aangesloten te zijn bij de facebook community of de facebook van het natuurlijke oudernetwerk. Je kunt je ook inschrijven voor een nieuwsbrief dan wordt je op de hoogte gehouden van de activiteiten.

Naar de onderwerpen en overzicht


Doe je mee?

Naar de facebookgroep
   
Inschrijven via e-mail
Op de hoogte blijven via instagram
Op de hoogte blijven via de facebookpagina


   
Voeding en lichaam met Esmee van Twillert
Bewust kiezen voor onderwijs met Ankie Boeve Gesprek met de vrije
school in Harderwijk
   
         
Communiceren met kinderen met Nora de Vos        

           
           
            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk