vRAGEN OF consult   NIEUWSBRIEF    BLOGS     DE DROOM       
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS    GRATIS E-BOEK    DEELNEMERS    AGENDA    CONTACT    


Reiki is een mooie manier om bewuster in het leven te gaan staan en anders naar jezelf en ziekte te kijken. Met een reiki inwijding kom je een stapje meer in verbinding met jezelf. Je kiest voor reiki omdat je meer over jezelf wilt leren en meer over zelfhealing en bewuster in het leven wil staan. Reiki is een manier om in contact te komen met diepere lagen van jezelf. Door met deze delen van jezelf in contact te komen activeer je het zelfgenezende vermogen in jezelf. Dit zelfgenezende vermogen is heel belangrijk om meer over te leren zodat je aan jezelf kunt blijven werken. Via reiki wordt je bewuster van dit deel en leer je hier bewuster naar te luisteren. Het is een mooie start om anders om te leren gaan met jezelf, jouw lichaam en jouw gezondheid. En hoe fijn is het om dit ook door te kunnen geven aan anderen?

Inhoud van de cursus
Tijdens de cursus leer je meer over healing, een holistische levensstijl, bewuster met jouw eigen energie omgaan en oefeningen om beter bij jezelf te blijven. Je leert op een bewustere manier naar gezondheid te kijken. Via meditatie, oefeningen en handopleggingen leer je meer over wat reiki energie is en wat deze voor jou kan betekenen.

De dag beginnen we ontspanning en meditatie. We bespreken jouw gezondheid en wat jij graag aan jezelf gezondheid wil verbeteren en hoe reiki jou daar bij kan helpen. Zodat jij bewuster wordt van wat jij allemaal kan doen om een bewuster en gezondere levensstijl aan te nemen. Je komt meer in jouw lichaam en in jouw kracht.

Je leert deze dag over hoe je via energie jezelf in balans kunt brengen en wat dit voor invloed heeft op jouw welzijn. Je leert dat alles een trilling heeft en hoe je het beste de juiste trilling voor jezelf tot je kunt nemen voor een goede gezondheid. Je leert over het balans tussen reguliere zorg en alternatieve zorg en hoe deze elkaar kunnen aanvullen in jouw leven.

De cursus bestaat uit theorie, inwijdingen, technieken en ontspanningsoefeningen. Na afloop krijg je een certificaat en informatieboekje mee naar huis.

Voor wie?
De cursus is voor iedereen die meer bewustwording in zijn leven wil en meer wil leren over energie en healing. Reiki kun je toepassen in jouw persoonlijke leven, in het gezin (vooral bij kinderen en huisdieren), op jezelf en in de zorg. Veel mensen kiezen voor reiki om persoonlijke te groeien en steviger in hun schoenen te staan. Vaak is het ook een eerste stap naar bewustwording en spiritualiteit. Maar reiki is heel goed toepasbaar in de zorg en goed te combineren met reguliere hulpverlening. Sommige mensen passen dit al dagelijks toe maar misschien zoek je net iets meer handvatten.

Mikao Usui
Reiki is een japanse methode voor healing. Healing kun je op verschillende manieren ervaren en toepassen in jouw leven. Via de inwijdingen wordt er gebruik gemaakt van de methode van Mikao Usui, ontdekker en grondlegger van reiki. Door jarenlang ervaring met healing gebruikt de reikimaster meerdere inzichten vanuit verschillende hoeken, waardoor je ook andere technieken leert en meer over een universele kijk op healing. De methode van Mikao Usui maakt het allemaal net even iets praktischer en toebasbaar in het leven en in je werk. Vandaar dat er voor gekozen is deze methode te gebruiken in de cursus. Het kan zijn dat jij dit niet nodig hebt en gewoon meer wil leren over healing. Dan is dit optioneel.

Een oude en nieuwe kijk op healing
Je ontvangt de inwijdingen zoals bij iedere reiki inwijding. Het holistische familiehuis heeft hier een eigen draai aan gegeven door bewuster met jouw gezondheid om te leren gaan via healing. We bespreken naast de behandeltechnieken ook gezondheid in het algemeen en hoe jij daar jouw weg in kunt vinden. De cursus is een geschenk aan jezelf. Wil je meer weten over onze visie over gezondheid? Vraag dan ons e-boek aan.

Praktisch
We starten om 10.00 uur tot 15.00 uur. De bijdrage is €150 inclusief lunch, koffie/thee, certificaat en informatieboekje.


Corona
Vanwege corona is het niet mogelijk grote groepen tegelijk in te wijden. Dus zijn de groepen beperkt tot 2 a 3 personen.
Reiki wordt in verschillende cursussen aangeboden:

* Reiki 1 cursus
* Reiki 2 cursus
* Reiki 3 cursus 

Diana Annegarn heeft sinds 1995 ervaring met healing en heeft sinds 2001 haar eigen praktijk als healer. Ze heeft in het begin verschillende cursussen gevolgd en kan daardoor aan mensen verschillende technieken meegeven. In de loop van de jaren heeft zij haar eigen manier intuïtieve manier ontwikkelt.

Haar eigen persoonlijke levenservaring maakt het mogelijk op een hele ruime manier naar reiki te kijken en met energie om te gaan. In haar eigen praktijk werkt zij als healer en medium en heeft naast het geven van reiki inwijdingen ook ervaring in het geven van meerdere cursussen en opleidingen.

Ook jongeren en kinderen heeft zij op spelenderwijs leren omgaan met energie en healing. Daarnaast vinden haar eigen huisdieren het heel fijn om een healing te ontvangen en heeft zij ervaring met een holistische levensstijl in het gezin, kinderen, dieren, zorg en bedrijfsleven.

Doordat ze op verschillende gebieden ervaring heeft kan ze reiki op verschillende manieren inzetten en mensen die reiki willen leren op verschillende manieren bijstaan bij hun wensen en behoefte.

Haar wens is dat mensen ervaren dat healing hun bij diepere langen in zichzelf brengt die nodig zijn voor een bewuster leven, een gezonde levensstijl en een beter herstel of stervensbegeleiding.

            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk