vRAGEN OF consult   NIEUWSBRIEF    BLOGS     DE DROOM       
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS    GRATIS E-BOEK    DEELNEMERS    AGENDA    CONTACT    


Reiki 2 is een mooie manier om te ervaren hoe energie werkt en hoe je altijd in verbinding bent met alles om je heen. Je kunt hier bewust en onbewust mee omgaan. Door hier bewust mee om te leren omgaan leer je over positieve energie en hoe je deze op een zuivere manier in jouw leven kunt toelaten. Het brengt bewustwording op jouw pad door positiever met het leven om te gaan en jouw pad bewuster te bewandelen. Door te leren met energie om te gaan ga je ook ervaren dat je energie kunt sturen en wat voor impact dat heeft op jouw, jouw leven en die van de ander.

Inhoud van de cursus
Tijdens deze dag leer je de reiki energie te gebruiken en deze te sturen naar situaties in jouw leven of healing op afstand. Je leert over de energie en hoe je deze positief kunt inzetten om jouw leven te verbeteren. Je merkt dat je door de eerste cursus wat gevoeliger bent geworden en wat ontvankelijker voor informatie vanuit jouw intuïtie. Na de tweede inwijding zal dit toenemen waardoor je intuïtiever zult handelen naar het leven, jouw gezondheid en die van anderen.

Tijdens deze dag leer je over de symbolen van reiki en hoe je deze kunt toepassen in het dagelijkse leven. Ook leer je over afstandshealingen en positief omgaan met het leven door bewust te worden wat negatief is en hoe je dit in jouw leven kunt toepassen.

We gaan tijdens deze cursus ook wat dieper in op ziekte en gezondheid en hoe reiki daarin kan ondersteunen. Je leert reiki toepassen op afstand bijvoorbeeld om andere mensen te helpen bij hun ziekteproces. Maar je leert ook reiki te sturen naar jouw toekomst of verleden om zo bewuster te worden hoe jij meer positiviteit in jouw leven kunt toelaten.

De cursus bestaat uit theorie, inwijdingen, technieken en ontspanningsoefeningen. Na afloop krijg je een certificaat en informatieboekje mee naar huis.

Voor wie?
De cursus is voor iedereen die meer bewustwording in zijn leven wil en meer wil leren over energie en healing. Reiki kun je toepassen in jouw persoonlijke leven, in het gezin (vooral bij kinderen en huisdieren), op jezelf en in de zorg. Veel mensen kiezen voor reiki om persoonlijke te groeien en steviger in hun schoenen te staan. Vaak is het ook een eerste stap naar bewustwording en spiritualiteit. Maar reiki is heel goed toepasbaar in de zorg en goed te combineren met reguliere hulpverlening. Sommige mensen passen dit al dagelijks toe maar misschien zoek je net iets meer handvatten.

Mikao Usui
Reiki is een Japanse methode voor healing. Healing kun je op verschillende manieren ervaren en toepassen in jouw leven. Via de inwijdingen wordt er gebruik gemaakt van de methode van Mikao Usui, ontdekker en grondlegger van reiki. Door jarenlang ervaring met healing gebruikt de reikimaster meerdere inzichten vanuit verschillende hoeken, waardoor je ook andere technieken leert en meer over een universele kijk op healing. De methode van Mikao Usui maakt het allemaal net even iets praktischer en toebasbaar in het leven en in je werk. Vandaar dat er voor gekozen is deze methode te gebruiken in de cursus. Het kan zijn dat jij dit niet nodig hebt en gewoon meer wil leren over healing. Dan is dit optioneel.

Een oude en nieuwe kijk op healing
Je ontvangt de inwijdingen zoals bij iedere reiki inwijding. Het holistische familiehuis heeft hier een eigen draai aan gegeven door bewuster met jouw gezondheid om te leren gaan via healing. We bespreken naast de behandeltechnieken ook gezondheid in het algemeen en hoe jij daar jouw weg in kunt vinden. De cursus is een geschenk aan jezelf. Wil je meer weten over onze visie over gezondheid? Vraag dan ons e-boek aan.

Praktisch
We starten om 10.00 uur tot 15.00 uur. De bijdrage is €150 inclusief lunch, koffie/thee, certificaat en informatieboekje.

Corona
Vanwege corona is het niet mogelijk grote groepen tegelijk in te wijden. Dus zijn de groepen beperkt tot 2 a 3 personen.
Reiki wordt in verschillende cursussen aangeboden:

* Reiki 1 cursus
* Reiki 2 cursus
* Reiki 3 cursus 

Diana Annegarn heeft sinds 1995 ervaring met healing en heeft sinds 2001 haar eigen praktijk als healer. Ze heeft in het begin verschillende cursussen gevolgd en kan daardoor aan mensen verschillende technieken meegeven. In de loop van de jaren heeft zij haar eigen manier intuïtieve manier ontwikkelt.

Haar eigen persoonlijke levenservaring maakt het mogelijk op een hele ruime manier naar reiki te kijken en met energie om te gaan. In haar eigen praktijk werkt zij als healer en medium en heeft naast het geven van reiki inwijdingen ook ervaring in het geven van meerdere cursussen en opleidingen.

Ook jongeren en kinderen heeft zij op spelenderwijs leren omgaan met energie en healing. Daarnaast vinden haar eigen huisdieren het heel fijn om een healing te ontvangen en heeft zij ervaring met een holistische levensstijl in het gezin, kinderen, dieren, zorg en bedrijfsleven.

Doordat ze op verschillende gebieden ervaring heeft kan ze reiki op verschillende manieren inzetten en mensen die reiki willen leren op verschillende manieren bijstaan bij hun wensen en behoefte.

Haar wens is dat mensen ervaren dat healing hun bij diepere langen in zichzelf brengt die nodig zijn voor een bewuster leven, een gezonde levensstijl en een beter herstel of stervensbegeleiding.

            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk