FAMILIE     HET KIND     vRAGEN OF consult   NIEUWSBRIEF    BLOGS     DE DROOM       
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS    GRATIS E-BOEK    DEELNEMERS    AGENDA    CONTACT    

Het doel van het holistische familiehuis is onderwerpen vanuit verschillende kanten te belichten. Wij willen een beeld geven aan de lezer dat er verschillende manieren zijn om naar een situatie te kijken. Niet alleen om gezinnen te inspireren en ervan bewust te maken welke keuzes ze allemaal hebben, maar ook door te laten zien dat het oké is om als gezin uniek te zijn en op eigen wijze jullie geluk en gezondheid bepalen.


Artikelen schrijven
Je kunt meedoen en artikelen schrijven. Als je een e-mail stuurt (klik hier) dan wordt aan jou informatie toegezonden die je kunt doornemen. Ga je akkoord, dan staat jouw artikel op deze website met daarbij eventueel een link naar jouw website. Besluit je om meerdere artikelen te schrijven dan krijg je meerdere opties en wordt er meer reclame gemaakt voor jouw website en werk. Wij zoeken op dit moment het liefst mensen uit Harderwijk en omgeving. Maar voel je vrij om altijd even een berichtje te schrijven. Je krijgt altijd een lief briefje terug van ons.

De blogs die je schrijft zijn op vrijwillige basis. Wij plaatsen een link van jouw website. Zodat bezoekers jou kunnen vinden.


Interview
Het kan zijn dat je wordt uitgenodigd voor een interview. Zodra je uitgenodigd wordt zul je ook de informatie daarover ontvangen via e-mail.

Dit vinden wij belangrijk
* Ouders kunnen zelf denken. We gaan er van uit dat in ieder gezin de kracht ligt om hun uitdagingen meester te worden. We geloven niet in belerend zijn, angst aanpraten en corrigeren, wij inspireren liever. Dit bevorderd groei van binnen uit en vertrouwen in plaats van angst.

* Positieve psychologie. We gaan er van uit dat positief benaderen van 'problemen' of 'zorgen' er voor zorgen dat gezinnen kunnen groeien en leren. Zo komen gezinnen in hun kracht terug als ze deze verloren zijn of leren gezinnen meester te worden over hun eigen leven.

* We doen het samen. Iedereen heeft misschien een andere mening, daardoor vullen we elkaar juist aan. We leren van elkaar en luisteren naar elkaar door respect voor elkaars werk te tonen. We geven elkaar ruimte om te groeien en vertrouwen er op dat de ander hier zelf verantwoordelijkheid voor zal nemen.

* Er is geen goed en fout. Als je verantwoordelijkheid neemt over jouw eigen geluk en gezondheid dan laat je je ook inspireren door anderen. Wij geloven niet dat 'goed en fout denken werkt' voor mensen die zelf willen leren denken. Het werkt het beste als mensen zelf bepalen welke informatie wel of niet bij hun past. Dit is hun eigen keuze.

* Eigen verantwoordelijkheid over talent. Wie artikelen schrijft is verantwoordelijk voor wat hij of zij schrijft, dit te corrigeren en om te gaan met reacties van lezers of reactie van het holistische familiehuis. We blijven lerend.


Heb jij iets te delen?
Heb jij iets te delen en past het prima in het plaatje van het holistische familiehuis? En vindt jij de punten die hierboven genoemd zijn ook belangrijk? Dan horen wij graag van jou.

            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk