Familie     Het kind     Het holistische familiehuis     Vragen of consult     Nieuwsbrief     Gratis E-boek     Deelnemers/Vrienden     Vrijwillgers     Blogs     De droom     Agenda     Contact 


Bij alle vragen die u via e-mail of facebook wilt stellen verwijzen wij naar de juiste praktijk die is aangesloten bij ons netwerk. Wij beantwoorden geen medische vragen en kunnen ook geen lichamelijke klachten via e-mail beoordelen. Daarvoor is ons advies eerst een arts te raadplegen. E-mails worden altijd vertrouwelijk behandeld volgens de privacywet.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Consult
Wil je dieper kijken naar jouw klachten? Dan is holistisch kijken naar je klachten iets voor jou. Je leert te verbinden met jouw klachten. Voor mensen die helemaal nieuw zijn met dit onderwerp is een reiki 1 of 2 inwijding raadzaam zodat je het beter kunt begrijpen en voelen.

* Vragen over jezelf - inzicht in jezelf
* Vragen over een klacht - inzicht in een klacht
* Inzicht in relaties met partners- kinderen -familie - werk
* Persoonlijke ontwikkeling

Bijdrage voor een consult: De bijdrage voor een consult is €100 voor een uur. (Er zijn regelmatig kortinsbonnen te vinden op facebook dus like onze pagina!) Mijn praktijk is aangesloten bij een beroepsvereniging waardoor ik voldoe aan de wet gestelde eisen.


Facebook
Op onze facebookgroep zijn praktijken die integratief werken en antwoord kunnen geven op jouw vraag. Stel gerust een vraag want wij staan je graag te woord. Je krijgt dan inzicht naar welke praktijk je eventueel kunt gaan, welke er open is (coronamaatregelen) of wat je eventueel zelf kunt doen. Dit zijn redenen om mee te doen op facebook.

* Je kunt vragen stellen die inzicht geven in integratieve geneeswijze
* Je kunt vragen stellen over kinderen en opvoeding
* Je kunt vragen stellen over de natuur en gezondheid
* Ontmoetingsplek voor gelijkgestemde.

Vragen stellen in een gesloten facebookgroep

Overige praktijken
Wil je direct een afspraak maken met een van de deelnemers? Ga dan naar de pagina van deelnemers, klik op hun foto en ga naar hun website om een afspraak te maken. Consult aanvragen bij aangesloten praktijken
            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk