Familie     Het kind     Het holistische familiehuis     Vragen of consult     Nieuwsbrief     Gratis E-boek     Deelnemers/Vrienden     Vrijwillgers     Blogs     De droom     Agenda     Contact 


         
  Gratis advies bij klachten of doorverwijzingen   Baby, kind, opvoeding en onderwijs   Volwassenen en advies holistische gezondheid   Integratieve praktijken in Harderwijk e.o.   Gratis vragen stellen bij het mamacafé
                   
Bij alle vragen die u via e-mail of facebook wilt stellen verwijzen wij naar de juiste praktijk die is aangesloten bij ons netwerk.  Wij beantwoorden geen medische vragen en kunnen ook geen lichamelijke klachten via e-mail beoordelen. Daarvoor is ons advies eerst een arts te raadplegen. E-mails worden altijd vertrouwelijk behandeld volgens de privacywet.

Gratis advies bij klachten en doorverwijzingen
Heb je een klacht en ben je hiermee naar een arts geweest? Wil je meer informatie of je deze klacht eventueel integratief ook kunt verhelpen en bij wie? Heb je vage klachten waar de arts misschien niets mee kan maar een integratieve behandelaar misschien wel? Via deze facebookgroep kun je terecht met vragen die niet een volledig consult vereisen.


Kinderen, opvoeding en onderwijs
Vragen over kinderen, opvoeding en onderwijs kunnen via de facebookgroep. U kunt ook een apart consult aanvragen bij het holistische familiehuis. Wij vragen u van tevoren uw vraag duidelijk naar ons te mailen. U krijgt altijd antwoord op uw vraag met daarin een doorverwijzing naar een praktijk waar je verder geholpen kan worden.

Volwassenen en advies over holistische gezondheid
Wilt u uw anders met uw gezondheid om leren gaan? Gezonder leven of bewuster kijken naar klachten? Soms kun je daar wel wat inzicht in gebruiken. U kunt voor vragen altijd deelnemen aan de facebookgroep. Daar staan mensen voor u klaar om vragen te stellen. Het is ook mogelijk een consult aan te vragen. U krijgt dan advies en tips voor een holistische levensstijl.

Integratieve praktijken in Harderwijk e.o.
Bij de deelnemers zie je verschillende praktijken die integratief werken. U kunt daar zelf contact mee opnemen door op de foto te klikken en onderaan op de link op hun website.

Vragen stellen via het online mamacafé
Bij het holistische online mamacafé worden er verschillende onderwerpen besproken waar u als ouder aan mee kunt doen om vragen te stellen. Het online mamacafé heeft als doel ouders te inspireren met verschillende onderwerpen die bij deze website passen. Je bent vrij om mee te doen en vragen te stellen maar je kunt ze ook op facebook stellen of in de privé facebookgroep als je dat liever wilt.

Consult aanvragen bij aangesloten praktijken
Vragen stellen bij het online mamacafé
Vragen stellen in een gesloten facebookgroep            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk