Home   Familie     Het kind     Over    Agenda    Consult    Youtube     E-boek   Contact          
 Wil jij ook op een holistische manier naar jezelf, de ander, jouw gezin, jouw huisdieren gaan kijken? Of wil je je meer verdiepen in een holistische manier van leven?

Bij mij kun je eigenlijk voor alle vragen terecht. Ik kan je alleen maar op een manier helpen en dat is energetisch therapeut. Ik ben namelijk medium, healer en reader. Vanuit mijn werk bij Kernkind kan ik gezinnen goed begeleiden. Maar ik werk ook al jaren met bedrijven. Mijn werk is analytisch van aard en geeft je een inzicht in een situatie en groei. Als je behoefte hebt aan een stappenplan dan kan ik deze ook uitwerken. Ik sta meestal overal voor open, dus wil je meer inzicht hebben, stel je vraag gerust.


Een consult helpt je inzicht te krijgen in jezelf. Jij geeft mij de vraag of klacht en ik kijk voor jou hoe je dit op een andere manier kunt gaan zien, wat jouw opties zijn, welke emoties hieraan ten grondslag liggen, welke alternatieve behandelingen er mogelijk zijn, hoe je dit het beste aan kunt pakken. Bij een eerste gesprek krijg je alleen maar inzicht. Vervolgens kunnen we een verder plan samenstellen als je dat wenst.

Een consult vraag je aan omdat je anders/dieper naar jezelf wilt gaan kijken. Het geheel wordt zowel alternatief, spiritueel en lichamelijk bekeken. Het is een richtlijn en geen regel. Het is een vrije keuze en geheel afhankelijk van jouw eigen (lichaams)werk die je er in stopt. Dit is vaak afhankelijk van de hoeveelheid kracht (bewustzijn) die je hebt en van oude patronen. Deze zijn soms moeilijk te doorbreken. In mijn praktijk kan ik je helpen in je eigen kracht te komen en in je eigen kracht te blijven. Ik help ook bij persoonlijke ontwikkeling en inzichten in diepere stukken.Ik werk alleen via e-mail. Door omstandigheden heb ik daar voor gekozen. Dit werkt sneller en effectiever. Je krijgt van mij heel veel ruimte. Dat is voor sommige mensen even wennen, maar dit komt omdat ik het vertrouwen heb dat jij van binnen heel goed weet wat je moet doen. Ik wil je meegeven daar zelf ook op te gaan vertrouwen. Dit is de enige juiste weg voor jou om holistisch te gaan leven.
 

Consult (60 min)  €100 Reading en of healing (inzicht in situatie of in een mens of dier)
Inzicht in jouw (gevoelige) kind € 75 Kinderfluisteraar (alleen reading)
Stappenplan €15 Schriftelijke omschrijving van de stappen die je zou kunnen zetten en de mogelijkheden die er zijn.
    
De consulten worden aan huis gegeven. Het adres krijg je na de aanmelding.


Wil je op de hoogte blijven de activiteiten? Schrijf je dan in voor een nieuwsbrief.

     
 
     
 
 

Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk