Home   Familie     Het kind     Over    Agenda    Consult    Youtube     E-boek  Contact          
 Het holistische familiehuis is een onderdeel van het bedrijf Kernkind gevestigd te Harderwijk. KVK 08141678

Het holistische familiehuis behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Voor het gebruik van deze website zijn gebruikersvoorwaarde van toepassing. Door gebruik te maken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruikersvoorwaarde en deze te hebben aanvaard.


Beperkte aansprakelijkheid
Het holistische familiehuis zorgt dat veranderingen en actualiseren van de website zo zorgvuldig mogelijk met alle aandacht plaatsvindt. Ondanks dat is het toch mogelijk dat de inhoud onvolledig is of onjuist. De teksten die op de website staan zijn zorgvuldig uitgekozen en nagelezen. Toch kan het voorkomen dat er nog fouten instaan. Het holistische familiehuis stelt zich niet verantwoordelijk voor fouten die door andere zijn gemaakt.


Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij het holistische familiehuis en de schrijvers van de artikelen.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder toestemming van de schrijvers of zonder bronvermelding.


Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Foto’s zijn gekocht bij Getty pictures of van de gratis website pixabay. Sommige foto’s zijn zelfgemaakt of gemaakt voor mensen die de foto’s graag met ons delen. Mochten er foto’s op de site staan die volgens jou niet rechtenvrij zijn laat dit dan weten. De foto’s worden zo snel mogelijk verwijderd.

Foto’s die zijn gedeeld met ons door hobby fotograven worden eigendom van het holistisch familiehuis als deze zijn weggegeven.


Medische Disclaimer
De artikelen zijn met grote zorgvuldigheid geschreven en van algemene aard. Ze zijn niet bedoeld om hulpverlening uit te sluiten. Je gaat akkoord dat zelf verantwoordelijk bent op tijd hulp te zoeken als dat nodig is.

Aansprakelijkheid
Het gebruik of (doen) toepassen van informatie van het holistische familiehuis door bezoekers is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de gebruiker.

E-mail
Bij het sturen van een e-mail of gebruik maken van de contact pagina ben je op de hoogte van de privacyreglement op deze website.
Wil je op de hoogte blijven de activiteiten? Schrijf je dan in voor een nieuwsbrief.

     
 
     
 
 

Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk