Familie     Het kind     Het holistische familiehuis     Vragen of consult     Nieuwsbrief     Gratis E-boek     Deelnemers/Vrienden     Vrijwillgers     Blogs     De droom     Agenda     Contact 

HIER WILLEN WE NAAR TOE GROEIEN
Wij zien voor ons een plek waar mensen komen om te ontmoeten. Mensen kunnen hier gezellig samen zijn maar ook werken aan zichzelf of zich laten inspireren over hun gezondheid met de natuur als uitgangspunt. De medische wereld en reguliere wereld vormen een eenheid in het holistische familiehuis. Via leuke inspirerende gastsprekers, alternatieve genezers en mensen uit de reguliere zorg kunnen mensen zich laten inspireren over hun gezondheid. Daarbij staat verbinding met de natuur, mens en dier centraal. Ook is het mogelijk mee te doen met cursussen of leuke bijeenkomsten waar je welkom bent. Het hoeft niet altijd over gezondheid te gaan. Samen zijn, genieten of naar buiten is ook goed voor de gezondheid. Zo hopen wij mensen te inspireren gezonder te leven.

We hopen op een leuk pand die tevens ecologisch en milieuvriendelijkheid uitstraalt te laten zien waar wij voor staan. Een betere wereld voor ons allemaal! Wij geloven dat in ieder mens de kracht hiervoor aanwezig is in zichzelf. Wij hopen daarom een platform te kunnen zijn waar dit naar buiten mag komen. Door voor onszelf te zorgen maar ook voor de medemens, dier en natuur. Zo'n droom is natuurlijk niet in één dag klaar. Volgens de spirituele wetten gaat het altijd om het pad er naar toe en niet om het eindresultaat. Wij hopen dan ook dat het een leerzame en inspirerende reis mag worden.

ZOWEL REGULIERE EN ALTERNATIEVE ZORG
Wij hopen mensen te kunnen inspireren door een positief netwerk op te bouwen waarin reguliere hulpverleners en alternatieve hulpverleners hun handen in één slaan om het moderne gezin te ondersteunen in hun welzijn. Wij stellen graag mensen aan jullie voor die hier voor open staan en werken er samen aan informatie te delen zodat mensen geïnspireerd op onderzoek kunnen gaan naar hun eigen weg als het om gezondheid gaat.

DE NADRUK LIGT BIJ ONS OP GEZOND ZIJN EN GEZOND BLIJVEN VAN BINNEN UIT
Wij benadrukken zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid omdat wij geloven dat deze sterk met elkaar verbonden zijn. Dit doen wij door mensen op een positieve wijze te inspireren hun kracht als persoon te vinden/behouden, bewuster te worden en boven zichzelf uit te stijgen. Door te leren communiceren, meer over elkaar te ontdekken, een eigen beleving van spiritualiteit of zingeving, bewuster omgaan met gezondheid, emoties toe te leren laten op eigen wijze, authenticiteit van ieder persoon er laten zijn, bewustere relaties, genieten, spelen, huilen en lachen.

BREDER BEELD VAN GEZONDHEID EN WELZIJN
Wij richten ons op een breder beeld omdat gezondheid ook van geluk afhangt en hoe je met jezelf en je omgeving omgaat. Daarom richten wij ons op alles wat er binnen families speelt. Zo ligt bij ons ook de nadruk bijvoorbeeld ook op relaties, opvoeding, voeding, werk, talentontwikkeling, maatschappij en geld. Omdat dit bijdraagt aan een goede geestelijke gezondheid wat uiteindelijk ook weer invloed heeft op lichamelijke gezondheid.

WIJ WERKEN GRAAG SAMEN MET INSTANTIES
Het is niet een doel om een eilandje te zijn. Wij geloven in een goede samenwerking als het gaat over de gezondheid en welzijn van het gezin. Behalve dat wij het belangrijk vinden, zijn we ook wettelijk verplicht met de maatschappij mee te doen en regels en richtlijnen te blijven volgen. Zo houden wij een mooi balans tussen een holistisch leven en verwachtingen van de maatschappij.

            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk