vRAGEN OF consult   NIEUWSBRIEF    BLOGS     DE DROOM       
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS    GRATIS E-BOEK    DEELNEMERS    AGENDA    CONTACT    


 

Oefeningen die horen bij het e-boek "Een nieuwe kijk op gezondheid."Oefening 1 "Mediteren voor beginners"Oefening 2 "Emoties onderzoeken"Oefening 3 "Innerlijke kind"Oefening 4 "loslaten van emotiesOefening 5 "8 belangrijke punten bij een goede gezondheid"

Downloaden


Nog geen e-boek? Bestel het e-boek vandaag nog!


De basis van een goede gezondheid begint bij jouw. Met een dosis nieuwsgierigheid kun je jezelf meenemen op avontuur in jezelf en laten inspireren door integratieve gezondheid. Zo leer je jezelf kennen en jouw unieke levensstijl ontdekken. In ons lichaam bezitten we vele handvatten die jouw kunnen helpen gezond te blijven maar dat kan alleen maar als je bereid bent op een andere manier naar jezelf te kijken. En hoe doe je dat? Hoe laat je aangeleerd gedrag en overtuigingen los?

Leer meer over de reis naar binnen en begin vandaag nog aan jouw eigen reis. Het boek biedt de theorie en via online oefeningen is het mogelijk zelf te oefenen en jezelf te leren kennen. Wil je dan nog meer? Dan is misschien de online cursus iets voor jou. Als deze klaar is wordt je automatisch via nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Voor de mensen die nog veel dieper willen kijken in zichzelf is het mogelijk een langere training te volgen waar je op zoek gaat naar diepere lagen jezelf.


InhoudsopgaveGRATIS AANVULLENDE ONLINE OEFENINGEN!
In het boek staan oefeningen die je zelf kunt toepassen in jouw leven. Wil je de oefeningen toch liever onder begeleiding online beluisteren? Dan heb je de mogelijkheid online versies te beluisteren. Tevens kun je je aanmelden bij een facebookgroep waar je vragen kunt stellen.

Aanvullende E-cursus 'de innerlijke reis'
De e-cursus is bedoeld voor mensen die nog meer oefeningen willen om bewuster met zichzelf om te gaan. De reis naar binnen is een korte en makkelijke cursus die je thuis vanuit jouw luie stoel kunt volgen. Het enige wat je hoeft te doen is tijd voor jezelf maken, een rust moment inlassen en ervoor gaan.* E-boek
*
Online oefeningen n.a.v. het e-boek

 
            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk