Familie     Het kind     Het holistische familiehuis     Vragen of consult     Nieuwsbrief     Gratis E-boek     Deelnemers/Vrienden     Vrijwillgers     Blogs     De droom     Agenda     Contact 

Bij het holistische familiehuis vinden wij verbinden heel belangrijk. Wij zijn allen hier met hetzelfde doel en dat is de mensen te helpen en de aarde mooier te maken. Iedereen doet dat op eigen wijze er is wat ons betreft geen beter of best. We zijn allemaal druppels van een grote oceaan met ieder zijn eigen taak en talenten. Eigenlijk werken we al samen maar we benutten dit nog onvoldoende.

Bij het holistische familiehuis willen we elkaar bewust maken van deze samenwerking. Wat doe jij en wat voeg jij toe aan het werk wat ik doe? Hoe kunnen we elkaar mooier maken en zo ook de wereld en de mensen die hulp vragen? Wat kan er anders, leuker of inspirerender? Dit zijn vragen die ons bezig houden. Wij willen deze mensen samen brengen. Zowel regulier als alternatief. Dit doen wij door naar elkaar te luisteren zonder oordeel.

We richten ons op mensen die met ons mee willen doen. Dat doen we tot nu toe alleen via interviews. Jouw interview komt op onze website en mensen uit Harderwijk weten jou te vinden. Ze worden direct naar jouw website doorverwezen voor vragen. Zo groei jij en zo kunnen wij ook groeien.

Naast een interview waarbij wij jou praktijk in kaart brengen bieden wij nog meer mogelijkheden om jezelf te laten zien.

Artikelen schrijven
De lezer vindt het leuk iets over jouw werk te lezen. Als je een eigen website hebt schrijf je misschien niet zo veel over het werk wat je doet. Deze website geeft de mogelijkheid een artikel te schrijven en de delen met de lezers. Onder het artikel komt een doorverwijzing naar een pagina op deze website waar alles over jou te lezen is. Tevens staat daar een link naar jouw website.

Online mamacafé
Tijdens het online mamacafé mogen de deelnemers van het holistische familiehuis hun verhaal delen. In de vorm van een soort interview over een bepaald thema kom jij in beeld. De opname komt op de website van het holistische familiehuis te staan. We zouden graag willen dat je dit onder jouw lezers deelt. Van tevoren nemen we contact met elkaar op en bespreken we het gesprek wat live wordt opgenomen. Het gesprek vindt via zoom of team plaats.

Deelname groep integratieve gezondheid
Via de groep integratieve gezondheid kan jij jouw praktijk delen met andere mensen in de zorg. Je krijgt de ruimte iets over jezelf te vertellen aan mensen binnen de zorg. Zo kunnen anderen ook horen wie jij bent en wat er allemaal in Harderwijk te doen is. Wie meedoet aan deze groep doet ook mee aan de organisatie en werkt samen aan het verbeteren van kwaliteit.

SAMENWERKEN DOEN WE VOOR DE MENS, KLANT OF CLIENT
Doe vooral mee omdat het voor jouw klant of cliënt beter is. De klant of cliënt van tegenwoordig is door internet wijzer geworden. Deze heeft meer ruimte nodig. Deze onderzoekt en wil keuzevrijheid. Keuzevrijheid geeft veel professionals angst. Maar wie dit beter begrijpt zal ontdekken dat het niet alleen de klant of cliënt meer ruimte gaat geven. Ook jij zult er meer profeit van hebben. Nieuwsgierig? Neem gerust een keer vrijblijvend contact op en wij gaan rond de tafel zitten om de opties en mogelijkheden te bespreken. Je laat zien dat je met de tijd meegaat en mensen meer mogelijkheden kan bieden.


            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk