FAMILIE    vRAGEN OF consult   NIEUWSBRIEF    BLOGS     DE DROOM       
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS    GRATIS E-BOEK    DEELNEMERS    AGENDA    CONTACT    

Bij het holistische familiehuis vinden wij verbinden heel belangrijk. Wij zijn allen hier met hetzelfde doel en dat is de mensen te helpen en de aarde mooier te maken. Iedereen doet dat op eigen wijze er is wat ons betreft geen beter of best. We zijn allemaal druppels van een grote oceaan met ieder zijn eigen taak en talenten. Eigenlijk werken we al samen maar we benutten dit nog onvoldoende.

Bij het holistische familiehuis willen we elkaar bewust maken van deze samenwerking. Wat doe jij en wat voeg jij toe aan het werk wat ik doe? Hoe kunnen we elkaar mooier maken en zo ook de wereld en de mensen die hulp vragen? Wat kan er anders, leuker of inspirerender? Dit zijn vragen die ons bezig houden. Wij willen deze mensen samen brengen. Zowel regulier als alternatief. Dit doen wij door naar elkaar te luisteren zonder oordeel.

We richten ons op mensen die met ons mee willen doen. Dat doen we tot nu toe alleen via interviews. Jouw interview komt op onze website en mensen uit Harderwijk weten jou te vinden. Ze worden direct naar jouw website doorverwezen voor vragen. Zo groei jij en zo kunnen wij ook groeien. Tot nu toe worden mensen uitgenodigd voor een gesprek maar als je het zelf heel leuk vindt om mee te doen mag je je natuurlijk altijd zelf aanmelden.

Volgend jaar gaan we een stapje verder. Dan gaan we activiteiten organiseren. Weer met hetzelfde doel n.l. verbinding. Verbinding van het reguliere en alternatieve. Of bijvoorbeeld verbinding met jezelf. Maar we gaan nog een stapje verder. Bij ons speelt de natuur een belangrijke rol. Wij vinden ook de aarde en de dieren en insecten heel belangrijk. Daarom nemen wij dit mee in alles wat we organiseren. Wij geloven in de verbindende kracht van de natuur en dat deze alles kan bieden wat we nodig hebben.

Wat bieden wij?
* De kans jezelf te laten zien, wat voor werk doe je en wie ben je? Wij doen samen een interview waar wij jou gratis in beeld brengen. Wij hopen natuurlijk dat jij het interview deelt onder jouw lezers. Wij doen dat ook graag!

* De kans jezelf te laten zien en mee te werken aan activiteiten die wij willen gaan uitvoeren. Denk aan activiteiten voor kinderen, gezinnen en misschien nog meer. Je kunt meedoen om je eigen skills te verbeteren, te netwerken en te verdienen.

* De kans mee te doen aan iets groters dan jijzelf.

* De kans mee te doen om regulier en alternatief te in Harderwijk e.o. te inspireren om te verbinden. Wie weet heb jij ook nog wat leuke tips.

* De kans jouw eigen grenzen te verleggen, aan jezelf te werken en vooral plezier te maken. Het is weer iets heel anders. Wellicht een nieuwe manier van zingeving voor jou?

* Wij bieden jouw de kans blogs te schrijven en deze te delen op de website. Jouw eigen naam en website link komt er onder te staan. Je schrijft over jouw eigen werk en kennis zodat mensen weten waar jouw werk over gaat en wat je allemaal kan. Meer informatie klik hier

* Tegen betaling is het mogelijk een advertentie te plaatsen. Als je in Harderwijk of omgeving werkt en je liever adverteert.

* Je kunt je ook toevoegen aan de lijst van vrienden. Dat wil zeggen dat je van onze diensten gebruik maakt maar niet direct meedoet. Het kan zijn dat je mensen wel wil doorverwijzen maar niet zo zeer wil koppelen aan het holistische familiehuis. Dat kan bijvoorbeeld met jouw beroep te maken hebben. Met ons verbinden kan in overleg. Wij zoeken wat het beste bij jou, jouw werk en klantenkring past. Wij gaan hier graag een keer samen praten met jou over de opties en mogelijkheden.

* Jezelf zichtbaar maken binnen het holistische familiehuis in combinatie met jouw werk is bespreekbaar. Samen kunnen we over oplossingen en mogelijkheden praten. We kijken dan naar wat haalbaar is voor jou. Afhankelijk van de regels en wetten waar jij als instelling of praktijk aan moet voldoen.

Je bent heel vrij om mee te doen, zonder verplichtingen. Alleen een interview is misschien al genoeg voor jou. En misschien wil je gewoon meedoen als vrijwilliger bij het organiseren van activiteiten?

SAMENWERKEN DOEN WE VOOR DE MENS, KLANT OF CLIENT
Doe vooral mee omdat het voor jouw klant of cliënt beter is. De klant of cliënt van tegenwoordig is door internet wijzer geworden. Deze heeft meer ruimte nodig. Deze onderzoekt en wil keuzevrijheid. Keuzevrijheid geeft veel professionals angst. Maar wie dit beter begrijpt zal ontdekken dat het niet alleen de klant of cliënt meer ruimte gaat geven. Ook jij zult er meer profeit van hebben. Nieuwsgierig? Neem gerust een keer vrijblijvend contact op en wij gaan rond de tafel zitten om de opties en mogelijkheden te bespreken. Je laat zien dat je met de tijd meegaat en mensen meer mogelijkheden kan bieden.


            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk