vRAGEN OF consult   NIEUWSBRIEF    BLOGS     DE DROOM       
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS    GRATIS E-BOEK    DEELNEMERS    AGENDA    CONTACT    
Wij proberen hier praktijken in Harderwijk e.o. toe te voegen zodat jij weet wat er allemaal in Harderwijk aanwezig is als het om gezondheid gaat. Wil jij hier bij staan? Weet je iemand die hier bij hoort te staan? Aanmelden en een interview is gratis!

     


               
  AIMEE VAN MUNSTER   CO VAN TWILLERT   MARIT VAN DER WAL    
         
  Bij aimee kun je terecht als je wilt leren omgaan met jouw ademhaling en voor praten. Als logopedist helpt jou bij jouw hulpvraag.
LEES MEER
  Bij Co kun je terecht met allemaal lichamelijke en geestelijke klachten. Als homeopaat luistert hij en helpt hij jou van jouw klachten af te komen.
LEES MEER
  Bij Marit kun je terecht voor verschillende lichamelijke klachten. Als osteopaat weet zij de juiste spieren te behandelen die jou kunnen helpen van jouw klachten af te komen.
LEES MEER
   
               
  WILMA STOOF   OLGA NAGTEGAAL        
           
  Bij Wilma kun je terecht voor alle lichamelijke en geestelijke klachten. Via homeopathie en als arts kijkt zij naar jouw klachten en weet ze daar de juiste korrels bij te vinden.
LEES MEER
  Bij Olga kun je terecht als je een fysiotherapeut zoekt die net even iets dieper naar jouw klacht kijkt. Ze weet jou heel mooi te begeleiden en helpt je inzien waar jouw klachten vandaan komen.
LEES MEER
       


            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk