vRAGEN OF consult   NIEUWSBRIEF    BLOGS     DE DROOM       
HET HOLISTISCHE FAMILIEHUIS    GRATIS E-BOEK    DEELNEMERS    AGENDA    CONTACT    
Wij proberen hier praktijken in Harderwijk e.o. toe te voegen zodat jij weet wat er allemaal in Harderwijk aanwezig is als het om gezondheid gaat. Wil jij hier bij staan? Weet je iemand die hier bij hoort te staan? Aanmelden en een interview is gratis!

     


  ESTHER FOPPEN   LEONIE DEN DOLDER   DIANA ANNEGARN  
       
  Bij Esther kun je terecht als jouw kinderen groot zijn en jij niet zo veel meer om handen hebt. Je hebt jarenlang voor jouw gezin gezorgd en nu is het tijd voor jou. Samen met Esther ga je op onderzoek welk pad jij verder wil bewandelen.
LEES MEER
  Bij Leonie kun je terecht als je als moeder dieper in jezelf wilt kijken. Ze helpt je op een hele nuchter manier maar ook spirituele manier. Leonie kan je helpen bij hele diepe pijnen maar kan je ook helpen de spiegel te zien die je van jouw kind krijgt.
LEES MEER
  Bij Diana kun je terecht als je als ouder en kind samen tegen stukken aanloopt die je verder wil onderzoeken. Dit kunnen stukken zijn van vorige levens of emoties en trauma's uit het verleden. Door deze te helen ontstaat er verandering in jullie gedrag naar elkaar wat een positieve invloed heeft op lichamelijke en geestelijke gezondheid. LEES MEER  
  NORA DE VOS          
           
  Bij Nora kun je terecht als je als ouder meer wil leren over het gedrag van jouw kind. Nora is wandelcoach en helpt je naar jezelf te kijken met jouw kind als spiegel.
LEES MEER
                     
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk