Familie     Het kind     Het holistische familiehuis     Vragen of consult     Nieuwsbrief     Gratis E-boek     Deelnemers/Vrienden     Vrijwillgers     Blogs     De droom     Agenda     Contact 
Praktijken


* Het holistische familiehuis is geen medisch bedrijf en zal daarom nooit medische adviezen geven. Het is wettelijk ook niet toegestaan medische uitspraken te doen. We kunnen alleen laten zien wat er allemaal mogelijk is en welke keuze opties je hebt. Garantie of iets bij je past of dat een therapie goed aansluit is er niet. De behandelende therapeut zal bij twijfel altijd doorverwijzen naar een arts of andere deskundige vanuit de reguliere zorg.

* Heb je vragen na een behandeling neem dan altijd contact op met de persoon die u behandeld heeft. Als deze klachten niets te maken hebben met de behandeling raadpleeg dan een arts.

*Behandelingen zijn geen vervanging voor medische zorg en zijn slechts aanvullend of preventief bedoeld. De focus ligt op een gezonde levensstijl.

* Het holistische familiehuis is een platform. Voor de praktijk die ermee verbonden is gelden andere voorwaarde. Deze zijn te lezen op de site van de behandelende therapeut.

Artikelen

* De artikelen zijn bedoeld om meer inzicht te geven in jezelf, jouw kind of gezin. Ze zijn bedoeld het zelfdenkende vermogen en zo de innerlijke kracht van het gezin of individu te versterken en niet bedoeld als vervanging van professionele hulp. Voor pedagogische ondersteuning, alternatieve geneeswijze, reguliere zorg, arts, psychiater en andere vormen van begeleiding dient u altijd zelf contact op te nemen met een professional als er vragen zijn.

* Ga nooit zelf dokteren. Vraag altijd advies van mensen die er voor op zijn geleid.

* Geen enkel artikel kan medische zorg uitsluiten.

* Het holistische gezinshuis kiest de artikelen zorgvuldig uit om ouders te helpen de natuurlijke kracht in hun gezin te versterken. Voordat je gaat lezen ben je er van bewust dat het proces waar je als gezin doorheen gaat alleen maar kracht kan geven als je daar zelf volledig 100% aan mee werkt.

            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk