Familie     Het kind     Het holistische familiehuis     Vragen of consult     Nieuwsbrief     Gratis E-boek     Deelnemers/Vrienden     Vrijwillgers     Blogs     De droom     Agenda     Contact 

Wil jij ook iets betekenen voor integratieve gezondheid en welzijn in Harderwijk en voor mensen? Geloof jij er in dat het belangrijk is dat mensen weten wat ze allemaal zelf kunnen doen om gezond te leven en daarin vrij zijn te kiezen wat bij hun past? Ben je gemotiveerd mensen te helpen bij een positieve en gezonde levensstijl op een laagdrempelige manier?

Op deze pagina vind je welke vrijwilligers wij zoeken!

Als vrijwilliger help je mee aan de opbouw van integratieve gezondheid binnen Harderwijk e.o. Je helpt mee, op een betrokken wijze, andere te inspireren hun lichaam, geest en ziel te voelen en te omarmen.

Je helpt door mensen te informeren over integratieve gezondheid en te inspireren bij hun zoektocht naar een gezondere levensstijl die bij hun past. Je staat integratieve en reguliere praktijken te woord en helpt bij de opbouw of uitvoering van activiteiten die door het holistische familiehuis georganiseerd worden.

Wij denken dan aan helpen bij de opbouw door in kaart te brengen wat er zoal te doen is in Harderwijk, in gesprek gaan met mensen over integratieve gezondheid, het organiseren van activiteiten en informatieavonden die door het holistische familiehuis worden aangeboden, pr, aanwezig zijn bij activiteiten, de leiding nemen in activiteiten, gesprekken leiden of eventueel eigen initiatieven. Je hoeft het niet allemaal te kunnen, je kunt het ook leren of onderdelen hiervan.

Waarom vrijwilligers?
Wij hebben als doel mensen binnen Harderwijk te informeren over integratieve gezondheid. Het doel is integratieve zorg voor iedereen toegankelijk te maken, voor de kleine en grote portemonnee. Onder het motto dat gezonder leven niet altijd duurder hoeft te zijn maar wel leuker. Sommige activiteiten zullen daarom gratis of tegen weinig kosten worden aanboden en daarom werken we graag met vrijwilligers.

Jij bent:
* Gepassioneerd voor integratieve gezondheid.
* Zelfstandig maar kunt prima in groepsverband werken.
* Flexibel en open-minded.
* Leergierig.

Jij hebt:
* Een groot hart voor gezondheid en welzijn.
* Een groot hart voor Harderwijk e.o.
* Kennis en ervaring in integratieve gezondheid.
* Sociale vaardigheden.
* Tijd en ruimte.

Jij kunt:
* Je inleven in zowel reguliere zorg als alternatieve zorg.
* Mensen de ruimte geven hun eigen beleving te hebben.
* Je inleven in je doelgroep.

OF
* Jij bent een echte doener die graag handen uit de mouwen steekt en hebt tijd, ruimte en zin dit allemaal te leren.

Wij bieden
Een kans bij te dragen aan integratieve zorg, contact te maken met mensen in het vak, jezelf hier verder in ontwikkelen, bewustwording, bijdragen aan vernieuwing en verbinding, gratis meedoen aan bepaalde activiteiten en vooral een kans om verder te groeien op het gebied van integratieve gezondheid.

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan een e-mail klik hier en schrijf daarin jouw motivatie om mee te doen. Je wordt dan uitgenodigd voor een kennismaking gesprek.

Zit er iets voor jou bij?
  Interviewer
Vind jij het leuk integratieve praktijk in kaart te brengen en te interviewen. Tijdens het interviewen kun je je inleven in het werk van de persoon die je interviewt en wat de doelgroep die luistert wil horen.
  Vrijwilliger algemeen
Vind jij het leuk om op jouw eigen manier iets bij te dragen en wij mogen jou benaderen als we op zoek zijn naar een vrijwilliger? Je komt dan op een deelnemers lijst en krijgt een e-mail als wij iemand zoeken.
Meehelpen met blogs
Kun jij blogs schrijven of wil je deze lezen voor een laatste taalcorrectie? Wij zoeken mensen die de tijd hebben blogs te schrijven of andere blogs te corrigeren.
 
             
             


            
         

V


Diclamer
Privacy verklaring
Contact
Voorwaarde
Meedoen
 
   

  Het holistiche familiehuis
info@hetholistischefamiliehuis.nl
www.hetholistischefamiliehuis.nl
Harderwijk